Beste roulette inzet

Beste-roulette-inzetVeel mensen vragen zich af wat nu de beste roulette inzet is. Deze vraag is moeilijk te beantwoorden. Feit is wel dat de inzet in roulette één van de weinige dingen is die je zelf controleert. Hoeveel je inzet en waarop je inzet is dan ook extreem belangrijk en waar de meeste roulette strategieën en systemen op gebaseerd zijn. De meeste beginnende spelers zetten op losse nummers in omdat ze hier de grootste prijzen mee kunnen winnen. Als we echter naar meer ervaren spelers kijken dan zien we dat weinig van deze spelers op een enkel los nummer inzetten. Op deze pagina zullen we je meer vertellen welke opties je hebt om je inzet te plaatsen en hoeveel je het beste kunt inzetten. Misschien kunnen we op die manier de beste roulette inzet bepalen.

Speel direct roulette

Speel het buitenveld

Zoals gezegd kiezen veel beginnende roulette spelers ervoor om hun inzet op losse nummers in te zetten. Met deze inzet maken zij namelijk kans op een uitbetaling van 1 op 35. De kans om een goed nummer goed te raden is echter 1 op 37 en dus een stuk kleiner. Veel spelers kiezen er dan ook voor om hun inzet te plaatsen in het zogenaamde buitenveld. Dit zijn de inzetmogelijkheden die naast de nummers op de roulettetafel te vinden zijn. Inzetten zoals rood of zwart, even of oneven en 1-18 of 19-36. Deze inzetten betalen een stuk minder uit met 1 op 1. Echter de kansen om te winnen zijn vrijwel gelijk aan 50/50. In het buitenveld kan je ook op dozijnen inzetten waarbij je 12 inzetnummers van het roulette wiel speelt.

Verhoog je kansen om een nummer goed te raden

Wist je dat je in plaats van op een los nummer in te zetten ook je kansen kunt spreiden en met dezelfde inzet op 2, 4 of meer nummers tegelijk kunt inzetten? Je kunt bij het spelen van roulette namelijk je inzet ook op de lijn tussen twee nummers in zetten of op de kruising tussen vier nummers. Als je dit doet wordt dezelfde inzet verdeeld over de twee of vier nummers. De uitbetaling voor het raden van een goed nummer wordt hiermee misschien iets minder, maar je kansen om te winnen worden een stuk hoger. Via de racetrack kan je ook op meerdere nummers tegelijk inzetten en met één simpele inzet alle nummers op een gedeelte van het roulette wiel spelen.

GokkenHoogte van je inzet in roulette

De hoogte van de inzet is natuurlijk ook iets wat je zelf controleert in roulette. De meeste roulette strategieën schrijven wel iets voor over de hoeveelheid die je precies in moet zetten. Bij het toepassen van een roulette strategie wordt soms voorgeschreven om iedere keer je inzet te verdubbelen bij verlies. Een andere strategie kan precies het omgekeerde beweren en voorschrijven om iedere keer bij winst je inzet te verdubbelen. Wat je ook inzet het is vooral belangrijk dat je een hoeveelheid kiest waarbij je niet snel blut kunt gaan. Als je namelijk geen geld meer hebt om in te zetten wordt het heel moeilijk om te winnen met roulette.