Parlay Strategie

Parlay-StrategieHet is een moeilijke taak om precies te bepalen wat nu de beste roulette strategie is. Alle systemen en strategieën hebben hun eigen voor- en nadelen. Er is voor iedere strategie wel een zwak punt te vinden waarom mensen zeggen dat het niet de beste roulette strategie is. Toch is het altijd beter om met een strategie te spelen dan lukraak je inzetten te plaatsen. Bij veel strategieën is een nadeel dat vast staat waar je precies op moet inzetten. Dit maakt het spelen van roulette een stuk minder leuk. Het is nou eenmaal niet zo spannend om iedere ronde op rood of zwart in te zetten. De Parlay strategie is hierin anders.

Direct geld winnen met de Paylay strategie!

Wat is de Parlay strategie?

Wanneer we de Parlay strategie op roulette toepassen bepalen we van tevoren wat we willen winnen en met welke inzet we willen beginnen. Op het moment dat we weten met welke inzet we willen beginnen en wat we willen winnen kunnen we zelf een manier bedenken hoe we dit doel gaan bereiken. Meestal proberen we het doel in drie stappen te bereiken. Alle inzetten zijn hierbij mogelijk. Inzetten op nummers, kleuren, dozijnen, de racetrack hierin ben je volledig vrij. Het voordeel van Parlay is dat we met een klein bedrag beginnen waardoor de verliezen niet snel inzetoplopen en deze in drie stappen tot een mooie winst kunnen omtoveren. Leg je de drie stappen succesvol af en bereik je het gestelde doel dan begin je weer opnieuw. Ook als je verliest tijdens de drie stappen begin je weer opnieuw.

Voorbeeld toepassen strategie

Om de strategie toe te passen bepalen we eerst een inzet waarmee we willen beginnen te spelen en vervolgens een winstbedrag dat we hiermee willen bereiken. De start inzet moet natuurlijk een bedrag zijn waar jij je comfortabel bij voelt en die je meerdere malen kunt verliezen. Laten we als voorbeeld nemen dat we met een inzet van 20 euro beginnen en na drie stappen een winst van 400 euro willen overhouden. Een manier om dit te bereiken kunnen de volgende drie stappen zijn:

We beginnen met een inzet van 20 euro op rood. We winnen en hebben nu 40 euro die we op zwart inzetten. Winnen we deze ook dan hebben we 80 euro welke we op de racetrack inzetten op 6 getallen. Wanneer we ook de derde stap winnen krijgen we de 80 euro 6 keer uitbetaald en houden we een bedrag over van 480 euro.

Je kunt iedere mogelijke combinatie van inzetten gebruiken en hier zelf creatief mee zijn.

Voor- en nadelen van Parlay

Het grote voordeel van de Parlay strategie is dat het spelen een stuk leuker wordt, omdat we allerlei mogelijke inzetten kunnen doen. Hoewel er niet echt een wiskundig voordeel uit deze strategie is te halen spelen we toch met behulp van een vooraf bepaalde strategie. We hebben nog altijd geluk nodig om met winst te eindigen met het gebruik van deze strategie, maar dit is eigenlijk niet anders dan bij iedere andere roulette strategie die ingezet kan worden.