Paroli Strategie

Paroli-StrategieDe Paroli strategie wordt ook wel de anti-Martingale of omgekeerde Martingale strategie genoemd. Het Martingale systeem is de meest bekende en gebruikte roulette strategie die er bestaat. Terwijl we bij het gebruik van het Martingale systeem hopen dat er geen lange series van dezelfde uitslagen voorkomen. Hopen we bij het gebruik van de Paroli strategie juist dat er wel series van dezelfde uitslagen tijdens het spelen voorkomen. Het liefste natuurlijk de uitslagen waar we zelf op ingezet hebben. In plaats van onze inzet te verdubbelen bij verlies schrijft Paroli namelijk voor om de inzet juist te verdubbelen bij winst.

Speel met de Paroli Strategie en win echt geld

Toepassen Paroli strategie in roulette

Het Martingale systeem schrijft voor dat bij iedere verliesbeurt de inzet verdubbeld wordt om het verlies van de voorgaande ronde goed te maken. Wanneer we deze strategie gebruiken hopen we dan ook dat er geen lange reeksen van dezelfde uitslagen voorkomen, omdat dit betekent dat we steeds grotere bedragen in moeten zetten. Bij het toepassen van de Paroli strategie hopen we juist op het tegenovergestelde. Vandaar dat de strategie ook bekend staat als de anti-Martingale strategie. In plaats van de inzet te verdubbelen bij verlies, verdubbelen we juist de inzet bij winst. We laten dus eigenlijk de winst iedere keer staan en hopen op een serie van dezelfde uitslagen.

Als we winnen met deze strategie winnen we ook meteen een groot bedrag, terwijl de verliezen altijd beperkt blijven tot een minimum bedrag. We moeten echter wel van tevoren bepalen wanneer we stoppen met verdubbelen.

Wanneer stoppen met verdubbelen?

Het grote voordeel van het gebruik van de strategie van Paroli in roulette is dat de verliezen steeds tot een minimum bedrag beperkt blijven. Hierdoor hoeven we niet bang te zijn voor verlies reeksen. Echter als we winnen dan kan het bedrag snel oplopen doordat we steeds onze winst laten staan om opnieuw te verdubbelen. Hierdoor is het ook belangrijk om van tevoren voor onszelf een limiet te zetten wanneer we ophouden met verdubbelen. Immers wordt roulette tafelde kans om 5 of meer keer de uitslag goed te raden na elkaar steeds kleiner.

Net zoals bij het gebruik van de Parlay strategie bepalen we dus van tevoren een bedrag waarmee we beginnen als inzet en een bedrag aan winst waarmee we willen eindigen. Als we bijvoorbeeld met een bedrag van 1 euro beginnen en dit maximaal 4 keer willen verdubbelen dan ziet de winst er als volgt uit: 1 – 2 – 4 – 8 – 16. Na vier keer inzetten houden we dus een winst van 15 euro over en plaatsen we weer opnieuw de 1 euro inzet om te beginnen.

Probleem met strategie Paroli

Met het gebruik van deze strategie zijn we sterk afhankelijk van hoe vaak een serie voorkomt en of we dan ook op de juiste uitslag inzetten. De kans dat we meerdere keren een uitslag goed voorspellen wordt natuurlijk steeds kleiner naarmate we een langere serie willen maken. De sterke punten van dit systeem zijn de zwakke punten van het Martingale systeem en andersom. De verliezen zullen in ieder geval niet snel opstapelen zoals dit bij Martingale wel het geval is.

Wat is je leeftijd?

age